Sunday, March 1, 2015

Seperti selalunya, #RINDU242

       


Terima kasih.Sebab kau buat satu lagu yang paling sedap di dengar,lirik yang paling menggamit di kalbu,lembut di telinga.Terus ke hati :)

Been knowing you since 2005,your first single hit the world.Now you're gone in my eyes but you left me with your songs.

Kau macam tahu yang ada seseorang tengah merindu jadi kau buatkan satu lagu untuk kami-kami ini.Dengan harapan orang di sebelah sana tahu apa yang aku tak dapat nak beritahu ketika kewujudannya.Dia pergi macam kau.At least,ada sesuatu untuk aku kenang,masa aku tengah rindu.Boleh dengar tiap masa bila rindu<3


Rindu - Nukilan&Shae
"Jangan ku kau lupa hingga hari kita bersua"

Saturday, February 28, 2015

Perasaan di jam 6pagi

Paling tak suka terjaga waktu sekarang.Lepastu kau cuba pejam mata,kau nampak mata dia.

Mata dia tak bulat pun.Mata dia bundar tapi kecik je.Warna hitam-hitam coklat.Aku rindu mata tu.Mata yang mesti aku pandang tiap kali aku bangun tidur.Oh ye,dan juga sebelum tidur :)

Bila tak boleh tidur,akan datang bermacam-macam perasaan yang paling kau tak nak rasa waktu kau bangun pagi.Followers kat twitter terpaksa baca semua tweet-tweet berunsur meroyan aku.The feeling when you look at your surrounding,you find him at every place,your mind is going to explode whenever you start thinking about him.Crazy shit huh?

"She's regret,tapi sayangnya diri..Youve lost your chances" 


Nak tido la bengong nak tido,jangan kacau boleh tak?Gi main jauh-jauh jap,pastu pagi nanti awak datang teman saya okay?Tapi sekarang saya nak tidur.Saya penat.Setiap hari saya buat macam-macam untuk lupakan awak.Ini kan waktu tidur saya,pun nak sibuk-sibuk jugak ke?Eeee taknak jumpa dalam mimpi.Susah tau nak tidur balik.Salam subuh everyone.Saya tengah cuba nak pejamkan mata.Makin di pejam makin rindu la pulak.Adoi 

Friday, February 27, 2015

My amazing one year

Pernah tak terfikir yang kali kedua ni akan jadi moment yang paling terbaik kalau di beri ruang&peluang?

Untuk di perbetulkan segala kesilapan lalu,untuk di polish mana yang perlu,untuk dibaikki cacat cela.

Rindu nya,rindu semua.Rindu tahun lalu.

Tuesday, February 24, 2015

Lumpuhkan ingatanku

Berambus.