Friday, January 1, 2016

sometimes i wish past didnt exist

i was went through the old pictures on my facebook. its sad to know that the person we loved before turn to someone we hate the most. its weird and happy to feel when the stranger can become your soul and the person u cant live without.

i wonder if i could rewrite my past. yknow.. i know i cant shake those memories but i dont want to be like before anymore. i know it seems not right and unfair, but i dont wanna remember everything about the past.
           

happy 2016, dreams dreams.. of me & u. 

Monday, December 28, 2015

hobi semasa

finally i found new hobby. i feel happy when doing it, feel satisfied whenever i looking at it. 

     
     

kenapa cactus?
pertama, sebab comel. kedua, cactus boleh hidup kat mana-mana. campak kat gurun pun boleh survive. so i wish i could struggle like that ^_^

kalau nak cari cactus yang rare dan comel-comel boleh beli/tempah//deco ur own cactus drop by november culture, Yuna's. located at ss15 (waze je) nanti ada sorang specky girl named jasmeen will entertain you PATIENTLY, NICELY in the shop. shes friendly, no worries! (meen, u kena bagi i discount lepas ni cause promoting u haha) 

yup, they are very warm & i am super duper comfortable deco dalam kedai tu. lagi-lagi bila dapat customer yang cerewet and tak creative macam aku ni. lagi la kena banyak bersabar.
           
                 favourite place since november lol

p/s: #thebestmomentever bila boyfriend ko faham minat dan hobi kau siap tolong bayar kan sekali. haha thank u, yang<3





u ok?

                                                                           
                        i'm ok. live ur life,peace

Tuesday, December 15, 2015

the post written in manglish i hope you guys are ok with that. heres for 95 kiddo!!

assalamualaikum and hi! 

so, i'm back. currently struggling on the bed cause i'm suffering backpain since yesterday but never mind! theres a thing more important to tell than that! :)

saya terima banyak soalan daripada adik-adik lepasan spm yang confuse where they wanna be after they get the spm result 3 months from now. ini ialah pengalaman saya so far and it would be an honour if i share my experience with others.

i was graduated from Kolej Profesional Mara (bukan KPTM or Kolej Mara or Institut kemahiran mara) in English Communication, Kuantan. and now pursuing my degree in Teaching English as Second Language or better known as TESL. 

english communication adalah course yang mengajar kesemua cara berkomunikasi dalam bahasa inggeris. tiada bahasa melayu di ajarkan in fact, di sebabkan pengajian saya fully sponsored by mara, saya juga belajar entreprenuarship, marketing, bussiness and all mara stuff....! after 3 years of struggles, broken-hearted by STUPID people, i finally grduated! yup, its aint easy cause english bukan mudah lagi-lagi ianya bukan lingua franca orang melayu dan saya takada ulangan paper... (yahooooOo!!) 

2014, taught me a lot. saya bukanlah budak pandai tapi saya bertekad untuk tidak mahu ikut kawan-kawan, tidak mahu terus bekerja part time and decided to continue my degree in TESL. as i remember, keputusan UPU belum di keluarkan lagi BUT i really wanted to further my studies. so, here I am. in one of private university yang berprestij tinggi, mewah dan juga hipsturrr jadi, yea sudah tentu living cost & education fees yang mahal (but thats okay, abah kata takapa asalkan study......)

taking TESL is not easy as you think. it was beyond my expectation. its harder than i thought it would be. tapi, saya bukan mahu menakutkan adik-adik yang berminat untuk ambil TESL. but, you need to remember, to be an educator/cikgu/teacher/lecturer you named it, bukan lah mudah. its true ramai orang cerdik pandai tapi taksemua boleh jadi pengajar yang bagus. educator ialah role model untuk semua orang. we are celebrity in school/university. adik-adik kena prepare your mental & physical, keep positive attitude in yourself :) 
walaupun susah, i believe passion can beat anything!!! 

lately, ive received a lot of questions from 95 kids (lepasan spm) yang berminat untuk lanjutkan pelajaran dalam TESL. u can ask me anything abt tesl, the program structure, berapa lama it takes to be an educator, grammar kena power ke, ataupun saya ni kena speaking hari-hari ke..... anything that makes you curious, u can ask me! so, good luck to adik-adik yang akan melanjutkan pelajaran tak kira apa-apa course you akan belajar later, break a leg!!! or... all the best, in your next venture! :-)