Tuesday, November 18, 2014

1Love.

People tend to believe it is haram. Well. Nobody said so. God, even.

Saturday, November 15, 2014

Sepurnama,

Harini. Saat ini. 

Friday, November 14, 2014

Seriously, John?

It took you 6 freaking years to confess? 

Oh, wow.

Tuesday, November 4, 2014

Goedemorgen.

Malam tadi kau datang lagi dalam tidur. Aku nampak mata kau. Sepet. Maknanya betul lah aku tak salah orang. Tapi kau bawak seseorang. Aku nampak entiti lain di belakang kau. Perempuan. 

Malam nanti singgah lah jenguk aku lagi. Tapi kau kena pasti kan yang keadaan selamat dan tak caca marba ok? Macam yang kita selalu buat. Tak peduli perasaan orang. Truth hurts but still mana ada yang adil dalam dunia ni. Dan yea, kalau kalau malam ni kau nak datang lagi, make sure you dont bring anyone. Just us two okay?