Friday, October 24, 2014

I just wanna make you sweat


"Awak tengah buat apa?"

"Tengah duk roll ni tapi tangan basah so berhenti kejap"

"Kita menghidap penyakit yang sama. Tapi nanti kite lap tangan basah kite kat awak eh"

"Tak rasa apa lah sebab tangan i pun basah >< "

"Kesian kita dua kan" 

"Kan.. Kalau tangan basah nak keluar deting segan kan nak pegang"

"Tapi tak leh lah pegang tangan awak"

"Kenapa pulak, biarkan jelah dua dua tangan basah"

"So nanti boleh pegang tangan awak?"

"Boleh sayang, why not"


To hold your hands is one of my dream.  But we both know, at the end you're going to let my hands off from yours. 

I sense regret

You know what is the toughest moment in my life?


When I hug you. I know it was our last hug. 

Last bite; milka

  

Finally, it was my last bite.

I sayang nak makan dia tapi i terpaksa. Sama macam i terpaksa tinggalkan you. 


Till next time, darling. See you when you're sober.

Thursday, October 23, 2014

Anjing? Come again?

Kau gelar aku anjing yang psiko. But remember, you're messing around with a dog. 

Anjing memang suka menyalak tapi dia jarang menyerang. Itupun kalau kau tak kacau tulang dia. Hidup ni mudah je. Kalau kau tak nak anjing yang psiko tadi gigit dan ratah badan kau, berambus. 



Tak kool pun menulis sambil marah-marah ni. Jadi untuk kekal suci dan mulia supaya blog ini tidak di saluti onar, aku lebih suka jadi sopan.